TuttoBici

Welkom bij TuttoBici, al sinds 1975 zijn wij dé fiets- en wielerspecialist van Wateringen en omstreken.
In onze prachtige fietsenwinkel  aan de Herenstraat in Wateringen (onder Den Haag) kun je terecht voor racefietsen, gravelbikes, mountainbikes, crossfietsen en sportieve E-bikes.

Naast onze collectie fietsen hebben wij een breed assortiment aan fietskleding, fiets-accessoires en fiets-onderhoudsproducten. Graag geven we jou advies bij ons in de winkel, maar bestellen via de website is ook mogelijk.

Het leukste is natuurlijk om bij ons langs te komen en de wielersport te komen zien, voelen, ruiken en proeven!

Winkel impressie

Fietsen

Uiteraard ben je voor een nieuwe Wilier, Sensa of De Rosa fiets bij ons aan het goede adres.

In onze showroom hebben wij voldoende keuze en altijd wel een fiets naar jouw wensen beschikbaar. Ben je een beginnende of gevorderde wielrenner of mountainbiker? Kom dan langs in onze winkel voor een uitgebreid advies en eventueel een bikefit.

Fietskleding

Naast een fiets is fietskleding, schoenen en een fietshelm het eerste dat je moet aanschaffen als wielrenner of mountainbiker. Als fietskleding niet goed zit dan zal dit als eerste gaan irriteren tijdens een fietstocht.

Bij TuttoBici weten we alles van fietskleding en halen dan ook alles uit de kast om jou te helpen aan de fietskleding die bij jou past.

Fietsaccessoires

Er zijn enorm veel accessoires beschikbaar voor op en naast de fiets. Denk bijvoorbeeld fietscomputers, pompen, een fietsbel etc. Wij hebben een ruime keuze aan BBB fietsverlichting,  zodat je je ook in het donker veilig kunt fietsen.

Fietsonderhoud

Jouw fiets wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi en in een goede staat houden. Dat kan door jouw fiets goed te onderhouden. Of je nu jouw fiets schoonmaakt of de ketting smeert, klein onderhoud doe je natuurlijk zelf. Met het juiste gereedschap en goede onderhoudsmiddelen gaat jouw fiets langer mee en fiets je soepeler. Is het onderhoud aan jouw fiets te lastig? Dan ben je natuurlijk altijd welkom in onze werkplaats.