Filante SL Silver GlossyFilante SL Silver Glossy

Wilier Filante SL Glossy Silver

 4.845,00 6.645,00

Net Als de SLR is het frame ontworpen om de aerodynamica te verbeteren. Zo heeft het frame minder scherpe hoeken, die je betere prestaties en wat extra snelheid geven. De SL versie is perfect voor wielrenners die met de beste kwaliteit willen rijden, maar daarvoor niet de hoofdprijs willen betalen. Hoewel de Filante SL nog steeds superlicht is, is het gewicht het enige verschil met de SLR. Die is door het gebruik van een lichtere carbon vezel  namelijk nóg lichter.


 

>> Fietsen worden niet verzonden.


Een fiets is zeer persoonlijk en daarin geven wij u graag het beste advies. De fiets wordt door een gekwalificeerd monteur in elkaar gezet en u krijgt gebruiks- en onderhoudstips. Bij aankoop van een fiets ontvangt u garantie en servicebeurten. Vandaar dat wij enkel fietsen in onze fysieke winkel verkopen. Heeft u interesse in deze fiets, kom dan langs onze winkel in Wateringen, of neem direct contact op.

Categories,

Verkrijgbaar in diverse afmontages:

  • Shimano Ultegra Di2 2×11 (Carbon wielset) € 6.645,00
  • Sram Force D2 AXS 2×12 (Carbon wielset)  € 6.645,00
  • Campy Chorus 2×12 (Alu wielset)  € 5.345,00
  • Campy Chorus 2×12 (Carbon wielset)  € 5.985,00
  • Sram Rival AXS 2×12 (Alu wielset)  € 4.845,00
  • Sram Rival AXS 2×12 (Carbon wielset)  € 5.595,00
  • Shimano 105 Di2 (Alu wielset)  € 4.845,00
  • Shimano 105 Di2 (Carbon wielset)  € 5.595,00

Neem contact op om te informeren naar de voorraad in de winkel

AERODYNAMICA

De Wilier Filante SL heeft de frame profielen opnieuw ontworpen, te beginnen met de standaard NACA-profilien/KAMMTAIL die geen scherpe randen meer hebben aan de achterkant. De rondere hoeken verbeteren de aero prestaties, zelfs wanneer de luchtstroom wordt verstoord.

De voorvork is aan de binnenkant met 7 mm verbreed. De vorkbladen staan verder van het wiel, waardoor turbulentie wordt verminderd en de aerodynamica wordt verbeterd.

STUUR MET GEÏNTEGREERDE KABELS

Het semi geïntrigeerde Stemma-Barra SL is niet alleen licht, maar heeft ook semi geïntegreerde rem- en derailleurkabels, waardoor ze naar de binnenkant van het frame worden geleid. Het ontwerp is heel eenvoudig, zonder te veel scherpe hoeken bij de kabels.

EASYFIT SPACERS

De spacers tussen het balhoofd en het stuur zijn gemaakt van een zeer stijf composietmateriaal, met een speciale holte voor de kabels. Ze zijn samengesteld uit twee delen voor een snelle montage en demontage zonder de kabels die van het stuur naar het frame lopen te hinderen.

Extra informatie

Merk

Wilier

Status

Nieuw

Afmontage

Campy Chorus 2×12, Shimano 105 Di2 2×12, Shimano Ultegra Di2 2×12, Sram Force D2 AXS 2×12, Sram Rival AXS 2×12