VITT. RUBINO PRO 700X30C VOUW ZWART GRAPHENE 2.0VITT. RUBINO PRO 700X30C VOUW ZWART GRAPHENE 2.0

VITT. RUBINO PRO 700X30C VOUW ZWART GRAPHENE 2.0

 39,95

SKU8022530019873
StatusOp voorraad

De Vittoria Rubino Pro G2 is de allrounder uit de Rubino-serie. De Rubino Pro G2 is een alleskunner en geschikt voor alle omstandigheden. De Vittoria Rubino-serie beschikt ook over de nieuwe generatie Graphene 2.0 compounds. Met deze generatie compounds kan Vittoria de rubbersamenstelling optimaal aanpassen aan de omstandigheden. Zo is de Vittoria Rubino Pro Grafeen G2 voorzien van een zeer flexibele compound op de flanken voor een optimale grip in natte omstandigheden.

De Vittoria Rubino Pro Grafeen G2 is opgebouwd uit 3 verschillende compounds. Door het gebruik van meerdere compounds wordt een ideale balans tussen rolweerstand, grip en duurzaamheid gecreëerd. Het karkas van de Rubino Pro Grafeen G2 racefiets band is gemaakt van 150 TPI nylon. Het karkas is hierdoor iets stugger, maar ook extra duurzaam. Met de Rubino Pro Grafeen G2 buitenband beschik je dus over kilometerslang fietsplezier.

De Vittoria Rubino Pro Graphene G2 is een uitstekende keuze voor renners die op zoek zijn naar een slijtvaste en lekbestendige band, zonder compromissen op de rolweerstand. De Rubino Pro Grafeen G2 is inzetbaar in alle weersomstandigheden, van droog en warm tot nat en koud.

Extra informatie

Merk

Vittoria

Model

Rubino G+

Primaire basiskleur

ZWART

Kleur

ZWART

Secundaire basiskleur

ZWART

Maat

30-622