Vedette Incognito Inca Plum WindSt. VestVedette Incognito Inca Plum WindSt. Vest

Vedette Incognito Inca Plum Windstopper Vest

 79,00

Het zijn soms de kleine dingen die een groot verschil maken als het gaat om fietscomfort. Een goed voorbeeld hiervan is het Inca windstopper vest. Of je nu een lange duurrit op de racefiets maakt, een korte en intensieve rit op de MTB of een ontspannende graveltocht aan het doen bent, dit windstopper vest komt altijd én in vier seizoenen van pas. Het Inca windstopper vest is een lichte en zeer opvouwbare body die je lijf beschermt tegen wind én tegen een korte regenbui.

Het Inca windstopper vest heeft aan de voorzijde een rekbare winddichte en waterafstotende “WindOUT ” Polyester stof (110 gsm). Het unieke van deze windstopper stof is zijn rekbaarheid. Hierdoor zit dit unisex wind vest strak om het lichaam.

De achterzijde is gemaakt van een lichtgewicht en goed ademende mesh stof, waardoor hitte goed kan ontsnappen. Dankzij de twee waterafstotende achterzakken kun je bovendien alles meenemen wat je onderweg snel nodig hebt. Dankzij de rits met dubbele pullers kun je bovendien de hitte en winddichtheid reguleren én makkelijk bij de zakken van het shirt/jack onder het vest.

De grote en brede reflecterende strip op de achterkant en op reflecterende tabs op de schouders maken je zeer goed zichtbaar in het verkeer.

Extra informatie

Merk

Vedette Incognito

Maat

M, L, XL