SQUIRT KETTING WAX/SMEER 500mlSQUIRT KETTING WAX/SMEER 500ml

SQUIRT KETTING WAX/SMEER 500ml

 49,95

SKU6009685090058
StatusOp voorraad

Squirt dry lube is een smeermiddel voor de ketting op basis van wax. Het voordeel van een smeermiddel, gebaseerd op wax, is dat er minder vuil blijft plakken aan de ketting. Verder is Squirt dry lube biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Squirt dry lube wordt geleverd in een knijpfles van 500ml.

100% natuurlijk
Biologisch afbreekbaar
Als beste getest in heel veel bladen
Meerdere malen bestempeld als het beste smeermiddel dat bestaat.
Aanbrengen

Als Squirt dry lube de eerste keer aangebracht wordt, moet de cassette, voortandwielen en derailleurwieltje ontvet worden. De ketting moet verder schoon-en drooggemaakt worden om het eerdere smeermiddel te verwijderen. Squirt dry lube aanbrengen over een eerder smeermiddel heeft geen nut! Ook een nieuwe ketting is niet direct geschikt voor de Squirt Dry Lube. De ketting dient altijd eerst ontvet te worden.

Nadat de ketting droog is kan Squirt dry lube aangebracht worden terwijl de ketting draait. Je krijgt een wit laagje over de ketting heen. Je kunt dus goed zien war je bent geweest. Na aanbrengen laat je de Squirt dry lube goed drogen. Zeker als je in natte omstandigheden gaat rijden is het belangrijk dat de Squirt dry lube droog is voordat je gaat rijden. Bewaar Squirt dry lube in een ruimte waar het niet vriest, er zit water in.

Onderhoud
Schoonmaken met een droge doek en een nieuwe laagje aanbrengen door Squirt dry lube op je ketting te druppelen. Leg wel een doekje op de grond onder de ketting want er vallen wel eens wat Squirt dry lube druppels op de grond. Na enkele malen Squirt dry lube gebruikt te hebben, zie je ophopingen van vuil op bijvoorbeeld je cassette of derailleurwieltjes. Dit is de bedoeling, het vuil wordt zo uit de ketting verwijderd. Deze ophopingen van vuil kun je bijvoorbeeld met een borstel verwijderen.

Extra informatie

Merk

SQUIRT