SP TELEFOONHOUDER SP BIKE BUNDLE II IPHONE XR/11SP TELEFOONHOUDER SP BIKE BUNDLE II IPHONE XR/11

SP Connect Telefoonhouder SP Bike Bundle II Iphone XR/11

 59,99

SKU4028017544245
StatusSlechts 1 resterend op voorraad

Met de SP Connect Bike Bundle II voor je iPhone. Monteer je in een ogenblik jouw telefoon op jouw fiets. Hierdoor heb jij al jouw benodigde apps, zoals navigatie, muziek en afspeellijsten, berichten en trainingsdata, bij de hand.

De SP Connect Bike Bundel II bevat een stevige telefoonhouder die je dankzij een slim mechanisme stevig vast klikt in de meegeleverde stuurhouder. Deze stuurhouder bevestig je op een stuur met een dikte van 22mm tot 32mm. Je smartphone zit lekker dicht bij het stuur, wat trillingen vermindert. SP Connect mounts zijn te gebruiken in zowel ‘portret’ als ‘landschap’ modus en eenvoudig in 90 graden te draaien.

Verder krijg je er een handige waterdichte cover bij die jouw iPhone tegen regen, zweet, stof en vuil beschermt. Ook biedt het meer schokbestendigheid aan jouw iPhone. Zelfs met deze cover kun je je smartphone blijven bedienen.

Ben je moe en voldaan terug van je fietstocht? Met de meegeleverde bureau steun zet je jouw smartphone in een handige kijkhoek op de tafel, zodat je alle data van je rit nog eens rustig terug kunt kijken.

Standaard meegeleverd
• 1x Smartphone case voor iPhone
• 1x Waterdichte cover voor iPhone
• 1x Universele Bike Mount Stuurhouder
• 1x Bureau steun

Extra informatie

Merk

SP CONNECT

Model

Telefoonhouder sp bike bun

Kleur

ZWART

Primaire basiskleur

ZWART