Aanbieding!
SI ZADEL NOVUS ENDURANCE TM SUPERFLOW L3 ZWSI ZADEL NOVUS ENDURANCE TM SUPERFLOW L3 ZW

Selle Italia Zadel Novus Endurance TM Superflow L3 ZW

Oorspronkelijke prijs was: € 109,00.Huidige prijs is: € 99,00.

SKU8030282487758
Status
Leverbaar binnen 2-4 werkdagen. Neem contact op.
Categories,

BESCHRIJVING:

De Novus Superflow Endurance TM van Selle Italia is gemaakt voor de echte kilometervreters. Dit zadel is ook voorzien van een extra neoprenen laag die zorgt voor extra demping zodat je in de juiste positie kan blijven zitten. De superflow uitsparing geeft extra druk verlichting op het zitvlak.

Dit zadel heeft een semi-ronde achterkant wat het zeer geschikt maakt voor mensen een beetje schommelen in de heupen tijdens het fietsen. Het Novus Superflow Endurance TM zadel heeft een S-vorm, dat wil zeggen dat het zadel verhoogd is aan de achterkant en verlaagd is in het midden. Deze S-vorm maakt het daarom mogelijk om mensen die niet flexibel in de ruggengraat zijn toch in een sportieve fietshouding te laten zitten.

Materiaal dek: Kunstleer
Idmatch: L3 ( De idmatch van Selle Italia beschrijft de breedte van het zadel met een S of een L, Small of Large. Daarnaast beschrijft het aan de hand van de getallen 1, 2 of 3 of het 1 een zadel zonder uitsparing is, 2 een zadel met een kleine uitsparing is of 3 een zadel met een grote uitsparing is.)
Afmetingen: 146 x 282 mm
Gewicht: 310g
Rail: Mangaan

Extra informatie

Merk

Selle Italia

Model

NOVUS Endurance TM Superf

Primaire basiskleur

ZWART

Kleur

ZWART

Secundaire basiskleur

ZWART

Maat

L3_BLACK