Aanbieding!
S24R87GGSG-Giulia-Gravel-Pro-GRX-2x12_864x525@2xS24R87GGSG-Giulia-Gravel-Pro-GRX-2x12_864x525@2x

Sensa Giulia Gravel Pro GRX

Oorspronkelijke prijs was: € 2.999,00.Huidige prijs is: € 2.849,00.

De Giulia Gravel Elite is een compleet nieuwe toevoeging aan de collectie. De fiets heeft weg- en cyclocross in zijn DNA maar met een geometrie die comfortabeler is. Het hogere balhoofd en balhoofdbuis bieden meer controle en ontspannen sturen.

Een kortere stuurpen en een bredere stuur volgen de MTB-trend en zorgen voor nog meer controle op technisch terrein. De lichtgewicht full carbon vork volgt jouw input snel.

Je kunt ook een bikepackingtrip plannen vanwege de opbergmogelijkheden die de fiets je biedt. Spatborden monteren behoort tot de mogelijkheid. Om op elk terrein te kunnen rijden, leveren wij de fiets met 40 mm banden, je kunt er maximaal 47 mm op monteren. De Giulia Gravel wordt geleverd met de nieuwste Shimano GRX 12 speed groepset!


>> Fietsen worden niet verzonden.


Een fiets is zeer persoonlijk en daarin geven wij u graag het beste advies. De fiets wordt door een gekwalificeerd monteur in elkaar gezet en u krijgt gebruiks- en onderhoudstips. Bij aankoop van een fiets ontvangt u garantie en servicebeurten. Vandaar dat wij enkel fietsen in onze fysieke winkel verkopen. Heeft u interesse in deze fiets, kom dan langs onze winkel in Wateringen, of neem direct contact op.

Categories,

Verkrijgbaar in diverse afmontages:

  • Shimano GRX 2×12 > van €2999,- voor €2849,-

Neem contact op om te informeren naar de voorraad in de winkel

Extra informatie

Merk

Sensa

Status

Nieuw

Afmontage

Shimano GRX