Aanbieding!
S24R86EDMB-Giulia-Evo-Disc-Full-Ultegra_864x525@2xS24R86EDMB-Giulia-Evo-Disc-Full-Ultegra_864x525@2x

Sensa Giulia Evo Disc

Oorspronkelijke prijs was: € 3.399,00.Huidige prijs is: € 3.199,00.

De Sensa Giulia Evo is een goed afgemonteerde aero racefiets voor een schappelijke prijs. Het frame is licht van gewicht en biedt enorm veel stijfheid om als eerste over de streep te komen bij iedere sprint. De vlakke buisvormen zorgen voor een efficiënte luchtstroom om het frame heen, zodat je minimale luchtweerstand ervaart.

Naast een aerodynamisch frame zijn ook de details van de Giulia Evo aerodynamisch. Zo heeft de fiets een vlakke zadelpen in plaats van een ronde, zodat ook de zadelpen door de lucht heen snijdt. Bovendien vangt de carbon zadelpen meer trillingen op dan een aluminium zadelpen, wat je toch nog het stukje extra comfort geeft.

De Ultegra versnellingsgroep zorgt ervoor dat je soepel en snel kunt schakelen en altijd het juiste tandje te pakken hebt. Door te kiezen voor een 105 cassette en ketting bespaar je op de prijs, zonder dat je inlevert op de uitmuntende schakelprestaties. De hydraulische schijfremmen zorgen dat je goed gecontroleerd kunt remmen onder alle weersomstandigheden. De Giulia Evo is een heerlijke fiets voor de prestatiegerichte wielrenner.


>> Fietsen worden niet verzonden.


Een fiets is zeer persoonlijk en daarin geven wij u graag het beste advies. De fiets wordt door een gekwalificeerd monteur in elkaar gezet en u krijgt gebruiks- en onderhoudstips. Bij aankoop van een fiets ontvangt u garantie en servicebeurten. Vandaar dat wij enkel fietsen in onze fysieke winkel verkopen. Heeft u interesse in deze fiets, kom dan langs onze winkel in Wateringen, of neem direct contact op.

Categories,

Verkrijgbaar in diverse afmontages:

  • Full Shimano Ultegra Disc 2×11 > van €3399,- voor €3199,-

Neem contact op om te informeren naar de voorraad in de winkel

Extra informatie

Merk

Sensa

Status

Nieuw

Afmontage

Shimano Ultegra Di2 2×11