Sensa racefietsen

Het Nederlandse merk Sensa ontwerpt en ontwikkelt racefietsen van goede kwaliteit én betrouwbare onderdelen voor uitstekende prijzen.

Sensa heeft een breed gamma racefietsen voor de beginnende wielrenner. Zo hebben ze de Romagna voor heren ontworpen en de Emilia voor vrouwen. Beide modellen zijn leverbaar in verschillende afmontages.

De Giulia racefietsen zijn voor de gevorderde wielrenner. De populaire Giulia collectie van Sensa bestaat uit strakke lichtgewicht, aerodynamische en stijve carbon racers met een geweldig goed prijs-kwaliteitsverhouding.

De Giulia is een enorm fijn sturende racefiets met een progressieve geometrie en unieke geïntegreerde onderdelen, zoals de prachtige Supra stuur- en stuurpencombinatie. Ben je op zoek naar een zeer goede racefiets met de beste prijs-kwaliteitsverhouding, dan zit je bij Sensa goed.

De geschiedenis van Sensa

Het verhaal van Sensa begint met het oprichten van Intersens Bikes & Parts. Het bedrijf is begonnen als familiebedrijf in het Oosten van Nederland.
De oprichter van dit bedrijf Pieter Stiggelbout, kwam met de eerste mountainbike van zijn hand in 1991. Later in 2005 kwam de eerste Sensa racefiets op de markt.
Het Nederlandse fietsmerk heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt en heeft nog steeds dezelfde missie als op dag één, namelijk “Making excellent sportive bikes for excellent prices, so everybody can enjoy cycling!”

Om het fietsen voor iedereen toegankelijk te houden bouwt Sensa zowel entree modellen als high-end custom fietsen. Goede kwaliteit voor een goede prijs.
De Sensa droom is om mensen kennis te laten maken met het fietsvirus en ze te laten genieten op de Sensa van hun dromen.

Sensa Fiori mountainbike

Jij houdt van mountainbiken op singletracks en je houdt van snelheid. Dan zoek je een hardtail mountainbike zoals de Sensa Fiori. De Fiori EVO mountainbikes hebben een frame van carbon en een fijne moderner geometrie.

Er zijn diverse modellen Fiori MTB’s leverbaar. stuk voor stuk met top onderdelen van Shimano en Rockshox. Uiteraard zijn alle modellen met schijfremmen, die zorgen voor de extra controle en het vertrouwen dat je wil op de technische stukken.

Sommigen mensen twijfelen of een hardtail niet te stug is voor te technisch terrein. Dat is een terechte vraag. De vorige generatie hardtails MTB’s  waren nogal stug aan de achterkant. Dankzij verbeterde techniek (dunnere staande achterbrug, andere carbon lay-up) zijn de carbon buizen nog steeds stijf maar wel enigszins flexibel. Dat zorgt voor een stukje extra comfort.

Mocht je de wens hebben om wat meer uitdagende singletrails te rijden dan bestaat de mogelijkheid om een dropper te monteren.

Sensa fietsen in de winkel