Ridley-Noah-Disc-WitRidley-Noah-Disc-Wit

Ridley Noah Disc Wit

 3.999,00 5.999,00

De Noah Fast is het ultieme racemonster en de favoriete fiets van wereldtopper Caleb Ewan. Met de Noah Disc brengen we alle technologie en rijkwaliteiten van de grote broer binnen het bereik van alle liefhebbers van pure snelheid.

We maken gebruik van de speciale Ridley buizenvorm (F-Tubing), volledig geïntegreerde kabels en van alle andere F-technologieën zoals F-Surface Plus, F-Wings en het geprezen Ridley aero stuur. Toch is er 1 verschil tussen de Fast en deze Noah: de carbon lay-up.
De Noah Disc maakt gebruik van de Essential Carbon. Hierdoor is het frame ongeveer 100 gram zwaarder dan de Noah Fast Disc, maar verliest hij geen andere kwaliteiten.

Tegen een kleine meerprijs zijn er veel designs en kleuren mogelijk. Zo kan je je eigen fiets samenstellen. 


 

>> Fietsen worden niet verzonden.


Een fiets is zeer persoonlijk en daarin geven wij u graag het beste advies. De fiets wordt door een gekwalificeerd monteur in elkaar gezet en u krijgt gebruiks- en onderhoudstips. Bij aankoop van een fiets ontvangt u garantie en servicebeurten. Vandaar dat wij enkel fietsen in onze fysieke winkel verkopen. Heeft u interesse in deze fiets, kom dan langs onze winkel in Wateringen, of neem direct contact op.

Categories,

Verkrijgbaar in diverse afmontages:

  • Shimano 105 €3.999
  • Shimano Ultegra  €4.499
  • Shimano 105 DI2 €4.999
  • Sram Rival AXS €5.999

Neem contact op om te informeren naar de voorraad in de winkel

Extra informatie

Merk

Ridley

Status

Nieuw

Wielmaat

28

Afmontage

Shimano 105 2×12, Shimano 105 Di2 2×12, Shimano Ultegra 2×11 – R8020, Sram Rival AXS 2×12

Kleur

Wit