Ridley-Helium-Disc-RoodRidley-Helium-Disc-Rood

Ridley Helium Disc Rood/Zwart

 3.199,00 5.199,00

De Helium SLX wordt al jaar en dag geroemd voor zijn ongeziene fietskwaliteiten. Licht, reactief, stijf en comfortabel. Zulke kwaliteiten komen ook met een prijskaartje. Daarom hebben we de Helium Disc ontwikkeld. Even stijf, 120 gram zwaarder, net zo reactief, minstens even comfortabel, maar flink wat betaalbaarder.

Deze fiets is opgebouwd uit Essential Carbon. Hierdoor is hij een beetje zwaarder. De Helium Disc bevat echter alle technologie van grote broer Helium SLX. Hij heeft de unieke, ovale buizenvorm waardoor stijfheid, gewicht en comfort nog steeds perfect gebalanceerd zijn. Daarnaast zijn ook bij deze Helium alle kabels volledig geïntegreerd omdat we ook hier gebruik maken van de F-Steerer technologie.

Tegen een kleine meerprijs zijn er veel designs en kleuren mogelijk. Zo kan je je eigen fiets samenstellen. 


 

>> Fietsen worden niet verzonden.


Een fiets is zeer persoonlijk en daarin geven wij u graag het beste advies. De fiets wordt door een gekwalificeerd monteur in elkaar gezet en u krijgt gebruiks- en onderhoudstips. Bij aankoop van een fiets ontvangt u garantie en servicebeurten. Vandaar dat wij enkel fietsen in onze fysieke winkel verkopen. Heeft u interesse in deze fiets, kom dan langs onze winkel in Wateringen, of neem direct contact op.

Categories,

Verkrijgbaar in diverse afmontages:

  • Sram Rival AXS €5.199
  • Shimano 105 DI2 €4.499
  • Shimano Ultegra €3.999
  • Shimano 105 €3.199

Neem contact op om te informeren naar de voorraad in de winkel

Extra informatie

Merk

Ridley

Status

Nieuw

Wielmaat

28

Afmontage

Shimano 105 2×11, Shimano 105 Di2 2×12, Shimano Ultegra 2×11 – R8020, Sram Rival AXS 2×12

Kleur

Rood