Ridley-Fenix-SLiC-BlauwRidley-Fenix-SLiC-Blauw

Ridley Fenix SLiC Blauw

 3.999,00 5.999,00

De Fenix SLiC is het resultaat van de continue evolutie van 3 generaties endurance fietsen. Lotto Soudal was in 2012 op zoek naar een échte kasseivreter. Een fiets die agressief reageerde, maar wel comfortabel aanvoelde. De Fenix was geboren.
Deze Fenix SLiC combineert aerodynamica, dankzij volledig weggewerkte kabels, met comfort en power. De achterzijde en bovenzijde van de fiets zijn volledig toegewijd aan comfort: de dunne achtertrein, 27,2mm zadelpen en gebogen bovenbuis schenken jou een hoop comfort. De brede BB, diamantvormige onderbuis, brede balhoofdbuis en reactieve vork zijn ontworpen om jouw kracht zo perfect mogelijk om te zetten in snelheid.
Perfect voor elke renner die 1 fiets wil die schittert op elk parkoers.

Tegen een kleine meerprijs zijn er veel designs en kleuren mogelijk. Zo kan je je eigen fiets samenstellen. 


 

>> Fietsen worden niet verzonden.


Een fiets is zeer persoonlijk en daarin geven wij u graag het beste advies. De fiets wordt door een gekwalificeerd monteur in elkaar gezet en u krijgt gebruiks- en onderhoudstips. Bij aankoop van een fiets ontvangt u garantie en servicebeurten. Vandaar dat wij enkel fietsen in onze fysieke winkel verkopen. Heeft u interesse in deze fiets, kom dan langs onze winkel in Wateringen, of neem direct contact op.

Categories,

Bla

Verkrijgbaar in diverse afmontages:

  • Shimano 105 Di2 €3.999
  • Shimano Ultegra Di2 €5.999

Neem contact op om te informeren naar de voorraad in de winkel

Extra informatie

Merk

Ridley

Status

Nieuw

Wielmaat

28

Afmontage

Shimano 105 Di2 2×12, Shimano Ultegra Di2 2×12

Kleur

Blauw