Aanbieding!
PROL. ZADEL NAGO EVO SPACE (T-IROX BRUG) {141MM} HARDBLACKPROL. ZADEL NAGO EVO SPACE (T-IROX BRUG) {141MM} HARDBLACK

Prologo. ZADEL NAGO EVO SPACE (T-IROX BRUG) {141MM} HARDBLACK

Oorspronkelijke prijs was: € 128,95.Huidige prijs is: € 99,95.

SKU4716112784146
Status
Leverbaar binnen 2-4 werkdagen. Neem contact op.
Categories,

BESCHRIJVING:

Het Prologo Nago Evo Space zadel met de Active Density technologie biedt een uitstekend rijcomfort. Het zadel is door Active Density verdeeld in 3 zones, waardoor het zitgedeelte van het zadel is stevig en stijf is. Dit zorgt ervoor dat je comfortabel en tegelijkertijd efficiënt je pedaalslag kan maken. Het middengedeelte waar de meeste druk ontstaat is flexibeler en iets minder stijf. De druk op je zitvlak neemt hierdoor af, wat het comfort ten goede komt. De voorkant van het zadel heeft een zachte padding, maar is wel stijf. Bij een volle inspanning neemt de padding de druk dus weg maar geeft het wel de stijfheid waardoor er geen krachtverlies ontstaat.

Vorm zadel
Dit zadel heeft een ronde achterkant wat het zeer geschikt maakt voor mensen een beetje wiegen in de heupen tijdens het fietsen. Omdat dit een semi-rond zadel is geeft het voor die mensen voldoende ondersteuning en tegelijkertijd genoeg bewegingsvrijheid ten opzicht van een plat zadel.

Lenigheid
Dit is een S-vorm zadel, dat wil zeggen dat het zadel verhoogd is aan de achterkant en verlaagd is in het midden. Deze S-vorm maakt het daarom mogelijk om mensen die niet flexibel in de ruggengraat zijn toch in een sportieve fietshouding te laten zitten. Dit heeft te maken met de bekkenkanteling, iemand die niet flexibel in de ruggengraat is, heeft meer moeite om de bekken te kantelen.

Uitsparing
Dit zadel heeft een uitsparing en geeft drukverlichting voor mensen die gauw druk op het zitvlak ervaren.

Extra informatie

Merk

PROLOGO

Model

(NASPTN1HB60-AM) ZADEL NAGO EVO SPACE (T-IROX BRUG