PB PowerGel Hydro - Cola (Caffeine) -PB PowerGel Hydro - Cola (Caffeine) -

PowerBar PowerGel Hydro – Cola (Caffeine) –

 2,79

SKU4029679672659
Status
Leverbaar binnen 2-4 werkdagen. Neem contact op.
Categories

PowerBar Hydrogel met lekkere cola smaak. Deze zogenaamde gel drink is de nieuwe gel in het assortiment van PowerBar sportvoeding. Deze gels zijn makkelijk in te nemen zonder extra te hoeven drinken. De inhoud van 1 gel (67 milliliter) bevat 25 gram koolhydraten.
Hierdoor levert een Hydrogel Cola circa 30 minuten aan energie. De koolhydraten bestaan uit een mix van glucose en fructose. Deze mix zorgt voor een efficiënte koolhydraatopname tot wel 90 gram per uur. Ideaal voor de zwaarste trainingen en wedstrijden. Daarnaast bevat de Hydrogel Cola een dosering van 100 mg cafeïne.

Het verschil tussen een PowerGel en een HydroGel is vooral de substantie. Een PowerGel is wat dikker en is hierdoor goed te doseren. Je zal erna wel even een paar slokken moeten drinken. Een HydroGel is zeer vloeibaar en drink je uit het zakje. Je zal het in een keer op moeten drinken en je hoeft erna niet perse water of sportdrank te drinken.

Voedingswaarde per Hydro Gel (67 ml)
Kcal: 102
Vet: 0 gram
Verzadigd vet: 0 gram
Koolhydraten: 25,5 gram
Suikers: 10,7 gram
Eiwit: 0,5 gram
Zout: 0,30 gram

Ingrediënten:
Water, maltodextrine, fructose, gedroogde glucosestroop, natriumcitraat, zuur (fosforzuur), natriumchloride, natuurlijke smaakstoffen, cafeïne (0,13%), conserveermiddelen (natriumbenzoaat, kaliumsorbaat). Kan sporen van melk, eieren, selderij en mosterd bevatten.

Extra informatie

Merk

Powerbar

Model

PowerGel Hydro (24 X 67ml) – Cola (Caffeine)