Goed advies en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, wij willen namelijk FIETSPLEZIER verkopen. Samen met jou als klant zorgen we ervoor dat we tot een passend advies komen, zodat het plezier optimaal is en je graag bij ons terug komt.

Frank van AdrichemEigenaar

Over TuttoBici

In onze wielerzaak in Wateringen (het Westland) richt ons kleine team zich vooral op het sportieve segment.
Dat wil zeggen dat wij gespecialiseerd zijn op het vlak van racefietsen, mountainbikes, sport E-bikes en gravelbikes.
Goed advies en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, wij willen namelijk FIETSPLEZIER verkopen. Samen met jou als klant zorgen we ervoor dat we tot een passend advies komen, zodat het plezier optimaal is en je graag bij ons terug komt. Wij zijn er voor zowel de beginnende – als de vergevorderde/wedstrijd renner.

In onze fietsenwinkel vind je alles wat erbij komt kijken om goed uitgerust op pad te gaan. Daarbij kun je denken aan kleding, gereedschap, banden, voeding, accessoires, onderdelen etc.

Ook voor fietsmeting, service en alle merken reparatie kun je bij ons terecht. In onze geoutilleerde open werkplaats zorgen we ervoor dat alles aan jouw fiets weer optimaal werkt.

Door wieleravonturen en de oude koeien verhalen wordt de koffie in onze koffiehoek steeds sterker.
Kom ook eens binnen om onder het genot van een “bakkie” onze showroom te bekijken, of om al je vragen te laten beantwoorden.
We staan je van harte met raad en daad bij.

jacq

Jacqueline

Na veel verschillende sporten gecombineerd te hebben, ben ik tot op heden blijven fietsen en langebaanschaatsen.

Ook volg ik deze sporten lekker lui op het “bankie”. Mijn quilty pleasure is het aanschouwen van turnen en voetbalwedstrijden live in ’t stadion.

Tijdens mijn uren op het ijs ben ik blijven plakken aan een wielerfanaat die letterlijk voor mijn voeten viel. Vele jaren later zorgde dat ervoor dat we samen in deze winkel mogen werken. Deze werkplek is voor mij een walhalla;  een ontmoetingsplaats vol met sportieve mensen.

ricardo

Ricardo

Al vanaf dat ik kan lopen ben ik bezig met techniek. Sleutelen en vieze handen was dan ook dagelijkse kost. Vanaf mijn 15e is fietsen een grote hobby. Zowel op de racefiets als op de MTB. Ook het origineel maken van retrofietsen vind ik erg leuk.

Ik ben het vak begonnen in een allround fietsenwinkel. Ik merkte al snel dat mijn passie naar de sportfietsen steeds groter werd, zowel in de werkplaats als in de winkel. Uiteindelijk had dat als resultaat dat ik nu in deze geweldige shop, mijn hobby mag uitoefenen.  

frank

Frank

Op m’n 22e begon een goede bekende een groothandel in fietsmaterialen. Toen hij vroeg of ik bij hem wilde werken hoefde ik niet lang na te denken. Vanaf de geboorte van het merk BBB ben ik altijd nauw betrokken geweest met de ontwikkeling van dit merk. De laatste jaren was ik verantwoordelijk voor export.

In 2018 heb ik de winkel overgenomen waar ik als 15 jarige mijn fietsspullen kocht. Hier proberen we zo goed mogelijk andere mensen ook het FIETSPLEZIER te laten beleven.