Lezyne KTV Drive Pair 200F/10R Lumen BlackLezyne KTV Drive Pair 200F/10R Lumen Black

Lezyne KTV Drive Pair 200F/10R Lumen Black

 44,95

SKU4712806001988
Status
Leverbaar binnen 2-4 werkdagen. Neem contact op.
Categories,

De KTV Drive verlichtingset bestaat uit een 200 lumen koplamp en een 10 lumen achterlicht. Deze lichtgewicht lampjes zijn gemakkelijk te plaatsen en verwijderen dankzij de strapbevestiging, die voor alle Lezyne lampen wordt gebruikt. De lampjes hebben een accu en zijn gemakkelijk op te laden via de geïntegreerde USB stick. De lampjes zijn verder voorzien van een slimme batterij-indicator en een memory-mode die de laatst-gebruikte stand onthoudt.

De koplamp is een veiligheidslamp en dus niet geschikt om een donkere weg mee te verlichten, maar bedoeld voor gebruik in de bebouwde kom of op verlichte fietspaden en wegen. De uitsparing in aan de zijkant van de koplamp maakt je goed zichtbaar in een hoek van 180 graden. De koplamp heeft drie continue- en twee knipperstanden en een batterijduur tussen de 1,5 en 12 uur, afhankelijk van de gekozen stand.

Het achterlicht heeft twee continuestanden, twee knipperstanden en een pulseerstand en een batterijduur tussen de 3 en 13 uur. Net als de voorlamp geeft het achterlicht zichtbaarheid in een hoek van 180 graden.

Extra informatie

Merk

Lezyne

Model

LED KTV Pair

Plaatsbepaling

V

Primaire basiskleur

ZWART

Kleur

BLACK

Maat

ONESIZE