Aanbieding!
kask-mojito-3-race-fietshelm-wit-zwart-1kask-mojito-3-race-fietshelm-wit-zwart-1

Kask Mojito 3 Wit/Zwart

Oorspronkelijke prijs was: € 149,00.Huidige prijs is: € 139,95.

Rijd in puur comfort en pluk de vruchten van de vochtafvoerende Blue Tech-voering. Houd het hoofd koel met een geoptimaliseerd ventilatiesysteem, speciaal ontworpen voor een betere luchtdoorstroming. De iconische achterkant, typerende lijnen op de voorkant en klassieke ronde onderste schaal in zes opvallende kleuren.
De Mojito is ontworpen met het unieke ergonomische Octo Fit-maatverstelsysteem van KASK en de hoogwaardige Blue Tech-voering, waardoor de helm een precieze pasform en comfort biedt, en dat met een gewicht van slechts 230 g. De Mojito³ slaagt voor de KASK WG11-test en overtreft de Europese veiligheidsnormen met 48%. Hij is aanzienlijk beter dan zijn voorganger op het vlak van impact op de voor-, achter- en bovenkant, en dat maakt hem veiliger dan ooit.

OCTO FIT
De rubberen micro-schijfinstelling biedt een betere vingergreep. Zwevende steuncontactpunten die worden gecombineerd met interne gelkussens voor optimaal comfort. Deze steunen zijn ontworpen om 180° vrij te kunnen draaien, waardoor een perfecte pasvorm op elke hoofdvorm mogelijk wordt gemaakt. De schedelbeugels van de steunen zijn ontworpen en verfijnd om de beste pasvorm en ondersteuning te bieden, terwijl deze zo licht mogelijk is.

MIT
De MIT-technologie garandeert een betere hoofdbescherming, volledig van polystyreen, met een polycarbonaatlaag die de bovenkant, de basisring en de achterkant van de schaal bedekt.

HOGE ZICHTBAARHEID
Stickers met een hoge zichtbaarheid voor maximale veiligheid, zelfs bij slechte zichtbaarheid

GEGOTEN
De innovatieve giettechnologie, die van de binnenste en buitenste polystyreenlaag
een geheel maakt, zorgt voor een betere schokdemping.

Extra informatie

Merk

KASK

Model

helm Kask Mojito³ WG11 BICOLOR

Primaire basiskleur

WIT

Secundaire basiskleur

ZWART

Maat

M, L