Aanbieding!
Kask Mojito-3 White M 52-58Kask Mojito-3 White M 52-58

Kask Mojito-3 White

Oorspronkelijke prijs was: € 149,00.Huidige prijs is: € 139,95.

De laatste update van de bekende Mojito staat voor comfort, veiligheid en de padding heeft een goede vocht afvoeren. Houd het hoofd koel met een geoptimaliseerd ventilatiesysteem, speciaal ontworpen voor een betere luchtdoorstroming. De iconische achterkant, typerende lijnen op de voorkant en klassieke ronde onderste schaal.

De Mojito is ontworpen met het unieke ergonomische Octo Fit-maatverstelsysteem van KASK en de hoogwaardige Blue Tech-voering, waardoor de helm een precieze pasform en comfort biedt, en dat met een gewicht van slechts 230 g.
De Mojito³ slaagt voor de KASK WG11-test en overtreft de Europese veiligheidsnormen met 48%. Hij is aanzienlijk beter dan zijn voorganger op het vlak van impact op de voor-, achter- en bovenkant, en dat maakt hem veiliger dan ooit.

Kask is altijd toegewijd geweest aan het creëren van producten die zowel maximale veiligheid als comfort garanderen, en voldoen aan alle eisen van internationale standaarden en normen.

Kask WG11-test is een protocol dat door Kask is aangenomen om een ​​objectieve methode te identificeren, gebaseerd op wetenschappelijke bronnen, voor het meten van de prestaties van zijn helmen tegen rotatie-impact.

S= 50-56 cm
M= 52-58 cm
L= 59-62 cm

Extra informatie

Merk

KASK

Model

helm Kask Mojito³ WG11

Primaire basiskleur

WIT

Maat

S, M, L