Ism Zadel PL1.1 zwart performance long raceIsm Zadel PL1.1 zwart performance long race

Ism Zadel PL1.1 zwart performance long race

 199,00

SKU4716112788885
StatusSlechts 1 resterend op voorraad
Categories,

Het ISM PL1.1 Zadel
ISM PL1.1, een oplossing voor velen!

Ook weinig vertrouwen in opmerkingen als: “Zadelpijn? Dat hoort er nu eenmaal bij.” ”Niet aanstellen, dat went vanzelf.” Groot gelijk! Wij ook niet. Daarom is ISM al 13 jaar op zoek naar oplossingen en heeft na jarenlang testen en onderzoeken nu een ideale lijn zadels voor de racefiets met deze PL serie. PL staat voor Performance Long en geeft aan dat het professionele racezadels zijn. Hoe dieper je namelijk op de fiets zit, hoe meer het perineum onder druk komt. Hierdoor kunnen problemen ontstaan als verkleving en dergelijke.

De PL1.1 onderscheidt zich van de PL1.0 door:
Een iets zachtere vulling
Stalen brug i.p.v. titanium
Ook een issue bij wielrenners: doordat er weinig vering in de fiets zit (harde banden, stijve wielen geen verend systeem) worden alle trillingen (kasseien!!) via het perineum doorgegeven naar binnen naar het prostaat. Het prostaat raakt hierdoor geprikkeld wat vervelende gevolgen kan geven.
Bij een ISM zadel blijft het perineum volledig vrij van het zadel en worden de trillingen niet doorgegeven via het perineum.

Door de perfecte doorbloeding van het onderlichaam behoren veel klachten tot het verleden. Ook al veel zadels uitgeprobeerd, maar niets hielp? Dit is het laatste zadel dat u koopt!

Ontworpen door iemand die opnieuw durfde te denken, met als resultaat een uniek zadel waarop je zo prettig zit dat je je zult afvragen waarom het zolang heeft moeten duren voordat dit werd uitgevonden!

Lengte:     270mm
Breedte:    135mm
Vulling:    Foam en gel
Rails:     Chroommolybdeen
Kleuren:   Zwart

Geschikt voor de meeste racefietsen, veldcrossers, gravelbikes en crossbikes

Extra informatie

Merk

ISM