Gaerne G.Tornado WitGaerne G.Tornado Wit

Gaerne G.Tornado Wit

 169,95

Ideaal voor wie op zoek is naar raceschoenen met functionele én technische eigenschappen voor training en wedstrijd.

De Tornado is een zeer lichte raceschoen; het bovenwerk is gemaakt van een zachte microvezel, lasergeperforeerd met inzetstukken van mesh die een uitstekend ademend vermogen bieden.

Kenmerken van de Gaerne G. Tornado racefietsschoenen:

EPS LIGHTWEIGHT TRANSPIRANT INSOLE:
Interne anatomische binnenzool met steun voor de tarsale zone om comfort en efficiëntie te garanderen tijdens het trappen. De binnenzool is geperforeerd voor een optimaal microklimaat in de schoen. Ultralicht en comfortabel, biedt veel comfort en ademend vermogen en is vervangbaar.
Sluitsysteem: Micro verstelbare BOA L6 draaisluiting.
GEÏNTEGREERDE ANTI-SLIP HIELKAP
GAERNE EPS CARBON POWER ZOOL 8.0

MEER OVER DE GAERNE EPS CARBON POWER ZOOL 8.0

De zool is gemaakt van Polyamide (Nylon) en is  verrijkt met carbon voor optimale stijfheid. De geringe dikte van de zool garandeert zo min mogelijk energieverlies. De stabiliteit van de voet wordt vergroot door de vorm van de zool in het booggebied. Vijf ventilatieopeningen garanderen de ventilatie van de schoen. De zool heeft een antislipinzet in het teengedeelte en een vervangbaar kussentje in het achterste gedeelte. Een op de zool aangebrachte uitlijningsschaal maakt het mogelijk de positie van de schoenplaat te onthouden. De plaatsingsmogelijkheden van de schoenplaatjes zijn met 9 mm vergroot ten opzichte van de vorige zool. Uitstekende stijfheidsindex van 8,0.

BOA L6 sluiting
Het sluitsysteem bestaat uit een fijn instelbaar BOA L6 tandwiel en roestvrijstalen trekkers. Door de BOA-sluiting te draaien wordt de schoen gesloten en individueel en nauwkeurig aan de voet aangepast – zonder drukpunten.

GEÏNTEGREERDE ANTI-SLIP HIELKAP
Volledig nieuwe anatomische puntvormige gegoten hielkap met hoge dimensionale stabiliteit. De peesvriendelijke vorm en de antislipbehandeling van het binnenmateriaal bieden de voet optimale stabiliteit en controle. Reflecterende inzetstukken zorgen voor maximale zichtbaarheid bij weinig licht.

Extra informatie

Merk

GAERNE

Model

G.TORNADO WHITE

Primaire basiskleur

WIT