Brillen

Een goede fietsbril bevordert het fietsplezier. Een fietsbril zorgt niet alleen voor een strakke look, hij houdt ook de felle zon, regen, wind en van die irritante vliegjes uit je ogen.
Wil je er gesoigneerd uitzien en je ogen beschermen, kijk dan snel verder, want er is keuze genoeg. We adviseren om te komen passen welke het lekkerste zit bij jou.

Frameless

Frameless fietsbrillen zitten met de pootjes vast aan één grote lens. Dit geeft een optimaal wijds zicht en zorgt voor een lichtgewicht fietsbril. Je voelt bijna niet dat je een fietsbril draagt maar hebt wel de voordelen van de bescherming voor je ogen.

Half Frame

Fietsbrillen met een half frame hebben lenzen die met de bovenkant vast zitten aan het frame. Ze zijn net als frameless brillen licht van gewicht en meestal voorzien van één enkele lens. Dit maakt het wisselen van lenzen makkelijk en geeft een wijds zicht.

Full Frame

Bij full frame fietsbrillen omsluit het frame de lenzen van de bril volledig. Ze geven een mooie look en accentueren je gezicht. Ze zijn steviger dan fietsbrillen met andere frames en hierdoor iets zwaarder. Daarom gaat het hier ook vaker om casual brillen.

Resultaat 1–35 van de 38 resultaten wordt getoond