Castelli Free Aero RC Pro Bibshort Zwart/WitCastelli Free Aero RC Pro Bibshort Zwart/Wit

Castelli Free Aero RC Pro Bibshort Zwart/Wit

 179,00

De Castelli Free Aero RC Pro voor heren is Castelli’s beste wedstrijdbroek ooit gemaakt. Dit betekent dat deze wielrenbroek niet alleen garant staat voor snelheid, maar ook uiterst comfortabel is. Zelfs als je nooit een wedstrijdnummer doet opspelden.

Het concept van de Castelli Free Aero RC Pro is simpel. Als eerst heeft Castelli hun beste zeem erbij gehaald, de Progetto X2 Air Seamless. Deze biedt een heerlijk zadelcomfort bij de langste fietsritten. Om dit zeem is een ondersteunde short geplaatst, welke een goede spiercompressie biedt. Daarna is alles weggehaald wat niet absoluut noodzakelijk is. Dit heeft onder andere geleid tot minder panelen en dus minder naden, waardoor de kans op wrijving kleiner is. In totaal heeft het broekdeel slechts 5 panelen.

De Castelli Free Aero RC Pro heeft minimalistische bretels gekregen. Deze ventileren uitstekend en ze blijven plat op de schouders liggen. Aan de achterkant zit een klein, handig zakje. Diverse plekken van deze bibshort zijn voorzien van raw-cut randen. Ten eerste bij de tailleband, met het oog op extra stretch en comfort. Ook de uiteinden van de broekpijpen hebben raw-cut randen en blijven perfect op de plek zitten. Hier heeft deze korte fietsbroek zelfs geen elastiek of grippers voor nodig. Tot slot zitten er op de achterkant van de benen reflecterende strepen en zijn de prints en logo’s in sublimatiedruk geplaatst.

Met de Castelli Free Aero RC Pro bibshort kunnen heren racen op het hoogste niveau, maar ook uitermate comfortabel rondfietsen bij alle andere ritten.

Extra informatie

Merk

CASTELLI

Model

Summer

Maat

S, M, L, XL, XXL, 3XL

Castelli broek

Castelli maatvoering

Man-top-1

Welke maat heb je?

Pak een meetlint, noteer de maten en vergelijk met onze maattabel voor de juiste maat. Voor het beste resultaat meet je de maten over je ondergoed. Als uw maten tussen twee maten vallen, raden we u aan één maat groter te nemen voor een betere pasvorm.

Heup omtrek

Houd het meetlint horizontaal en meet rond het grootste deel van je heupen, waarbij je de voeten dicht bij elkaar houdt.

Binnenbeen lengte

Gebruik een goed passende broek en meet uw binnenbeen lengte.