Castelli Free Aero RC BibshortCastelli Free Aero RC Bibshort

Castelli Free Aero RC Bibshort

 179,00

De Castelli Free Aero Rc Fietsbroek is één van de topbroeken die Castelli te bieden heeft. Hij is voorzien van het hoogwaardige Progetto X2 Air Seamless zeem, ook wel bestempeld als de meest comfortabele op de markt. Dit zeem past zich perfect aan jouw lichaam aan en heeft verschillende diktes voor optimale ondersteuning. Ook is de broek voorzien van Forza 2 compressie stof. Deze stof biedt een uitstekende ondersteuning aan de spieren en optimaliseert de doorbloeding. Hierdoor wordt spierschade geminimaliseerd en het herstel bevordert. Alles om maar langer door te kunnen fietsen! De bretels zijn minimalistisch en gemaakt met mesh materiaal voor extra ventilatie, waardoor transpiratievocht goed wordt afgevoerd. De broek bestaat uit slechts 5 panelen om het aantal naden te minimaliseren. Ook zijn de weinige naden die er zijn plat gemaakt om irritatie te voorkomen. De siliconen Castelli logo’s op de achterkant van de broekspijpen maken het uiterlijk van deze broek bovendien extra stijlvol!

Specificaties:

-Korte fietsbroek voor heren met bretels
-De bretels zijn gemaakt met mesh materiaal voor extra ventilatie
-De broek blijft goed op zijn plek zitten tijdens het fietsen
-Forza 2 Compressiestof
-Mesh materiaal op de broek waardoor zweet goed wordt afgevoerd
-Met Progetto X2 Air Seamless zeem
-Platte naden om irritatie te voorkomen
-Nauwsluitende pasvorm
-Progetto X2 Air zeem
-Het Progetto X2 Air-broekzeem wordt gebruikt met zijn geventileerde huidverzorgingslaag om je koel te houden.
-Het ontwerp met twee lagen en de vulling met meerdere dichtheden zorgt voor uitstekend comfort, hoe lang je rit ook duurt.
-Een in vier richtingen rekbare, zeer zachte microdenier, naadloze, bacteriostatische laag past zich aan, aan de vorm van je lichaam en zadel zonder plooien in de stof.
-Lucht stroomt rechtstreeks in de oppervlaktestof om de verdamping te bevorderen. De dikte van de zeem is ontworpen om de padding te plaatsen waar u deze het meest nodig heeft voor maximaal comfort. Op de cruciale plekken (zitbeentjes en perineum) is gebruik gemaakt van stevige geperforeerde vulling, om die regio extra te ondersteunen.

Extra informatie

Merk

CASTELLI

Model

Summer

Maat

L, XL, XXL