Assos Broek Bovenst. Equipe RS S9 LAssos Broek Bovenst. Equipe RS S9 L

Assos Equipe Bibshort RS S9

 200,00

Met de Equipe RS S9 bibshort heeft Assos een absolute topbroek in het assortiment. Hij is ten opzichte van zijn voorganger volledig nieuw ontworpen en ontwikkeld. Daarnaast is hij 6 jaar lang getest voordat hij beschikbaar was.

Het verbeteren van de pasvorm stond centraal bij het ontwikkelen van deze Assos Equipe RS S9 fietsbroek. Dankzij de speciale Ergobox en Rollbar technologieën heb je meer stabiliteit en comfort. De Ergobox zorgt voor een verstevigde achterzijde wat meer stabiliteit geeft voor je onderrug. De Rollbar technologie maakt het mogelijk dat de bretels lager op de achterzijde van de broek geplaatst zijn waardoor het zeem beter op zijn plek blijft zitten.

Ook het hart van de broek, de zeem, is verbeterd. Hij is lichter geworden en bestaat uit superAir microShock schuim 3D padding. Dit in combinatie met het krater Cooler-System om de luchtstroom te vergroten. Hij is nu verbonden met de gepatenteerde horizontale Stabilisator aan de rugzijde. Het resultaat? Het bekende ASSOS comfort niveau, maar dan nog beter!

Extra informatie

Merk

ASSOS

Model

EQUIPE RS Bib Shorts S9

Maat

S, M, L, XL, XLG