Agu bril masuto fluo yellowAgu bril masuto fluo yellow

Agu bril masuto fluo yellow

 40,00

SKU8717565549401
StatusOp voorraad
Categories,

Productbeschrijving
Een snelle fietsbril met hoge kwaliteit UV400 lenzen voor een attractieve prijs. De Masuto fietsbril van AGU is een lichtgewicht fietsbril gemaakt van Grilamid TR90, dat de bril licht van gewicht en uitermate veerkrachtig maakt. De bril heeft neusvleugels die instelbaar zijn voor elk neustype en zowel de neusvleugels als de oorpootjes van de sportbril bevat anti-allergeen wat een allergisch reactie voorkomt. Daarnaast heeft de bril een opbergzakje om hem in op te bergen mocht je hem even niet gebruiken.

Antikraslaag op de bril

Een ongeluk zit in een klein hoekje, of je nou zelf valt of je bril. De antikraslaag van deze AGU bril voorkomt kleine krasjes die bij vallen, stoten of vliegende steentjes ontstaan zonder dat het je zicht beïnvloedt. Zo heb je nog langer plezier van een mooie strakke AGU fietsbril!

AGU Fietsbrillen – voor de profs en jou

AGU is brillenpartner van Team Jumbo-Visma en samen is er een breed assortiment ontwikkeld met de beste casual- en fietsbrillen. Dankzij de laatste technologieën hebben alle renners goed zicht wanneer ze aan het presteren zijn en met alle renners bedoelen wij ook jou! Alle fietsbrillen van AGU beschikken over UV400 lenzen om zo goed mogelijk beschermd te zijn tegen de zon.

Extra informatie

Merk

AGU

Primaire basiskleur

GEEL

Kleur

Geel