Aanbieding!
Agu bril beam fluo yellowAgu bril beam fluo yellow

Agu bril beam fluo yellow

 39,95

SKU8717565549432
StatusSlechts 1 resterend op voorraad
Categories,

Productbeschrijving
Het eigenzinnig moderne ontwerp van de Beam heeft een lens uit één stuk, die perfect rondom het gezicht sluit en daardoor een uitstekend blikveld en bescherming biedt. De Beam fietsbril van AGU is een lichtgewicht fietsbril gemaakt van Grilamid TR90 en heeft neusvleugels die instelbaar zijn voor elk neustype. Zowel de neusvleugels als de oorpootjes van de sportbril bevat anti-allergeen wat een allergisch reactie voorkomt, en dus zorgt voor meer daagcomfort. Wordt de bril even niet gebruikt? Er zit een opbergzakje bij om de zonnebril even in op te bergen. Met de aantrekkelijke prijs en het uitstekende ventilatievermogen bezit de Beam alle eigenschappen om een favoriet te worden bij een nieuwe generatie renners.

Antikraslaag op de bril

Een ongeluk zit in een klein hoekje, of je nou zelf valt of je bril. De antikraslaag van deze AGU bril voorkomt kleine krasjes die bij vallen, stoten of vliegende steentjes ontstaan zonder dat het je zicht beïnvloedt. Zo heb je nog langer plezier van een mooie strakke AGU fietsbril!

AGU Fietsbrillen – voor de profs en jou

AGU is brillenpartner van Team Jumbo-Visma en samen is er een breed assortiment ontwikkeld met de beste casual- en fietsbrillen. Dankzij de laatste technologieën hebben alle renners goed zicht wanneer ze aan het presteren zijn en met alle renners bedoelen wij ook jou! Alle fietsbrillen van AGU beschikken over UV400 lenzen om zo goed mogelijk beschermd te zijn tegen de zon.

Extra informatie

Merk

AGU

Primaire basiskleur

GEEL

Kleur

Geel